Name:
Contact No:
Email Address:
Event Date & Location:
Enquiry/Order:

Create a web form here

Monday, October 1, 2012

Sunday, September 9, 2012

promo: pelamin rumah hanya RM999!!

KERUSI PENGANTIN/PELAMIN UNTUK DIJUAL

KERUSI PELAMIN/PENGANTIN UTK DIJUAL. HARGA: RM650(NEGO) - PERCUMA 2 BIJI BANTAL HIASAN SELF PICK UP LOKASI: TAMAN DATO HARUN, JALAN KLANG LAMA CALL: 017 2432397/019 2401157 ONLY 1 UNIT - JUST USED 1 TIME ONLY~

Thursday, August 2, 2012

Sunday, July 8, 2012

Friday, June 8, 2012

Promo: Bride + 1 Bridesmaid Make up only RM300!

more info: ayrabeautytouch.blogspot.com

Wednesday, May 30, 2012

Update : Nikah Aimi Liyana

**picture taken from Aimi's friend blog..hehehe..tq very much Make Up, Mini pelamin etc - call : 017-2432397 (Suzana Fazlin)

Friday, March 23, 2012

Make up Class Tour : KL, Selangor & JB



Kelas Make up Johor: Basic to Advance
Location: Taman Selesa Jaya, Skudai, Johor
Date: 22.4.12
Fee: RM200
Deposit:RM100

Kelas Make up Selangor & KL: Basic to Advance
Location: Sunway Mentari, Subang, Selangor
Date: 5.5.12
Fee: RM200
Deposit:RM100

for booking & more information:
Call 017-2432397 - suzana fazlin

Tuesday, March 6, 2012

Update Gambar Make up Yasmin Bertunang







Make up : Ayra Beauty Touch ( Make up Artis: Suzana Fazlin)
call/sms: 017-2432397
email: zz_lionlove@yahoo.com.my

Monday, March 5, 2012

HADIAH PERCUMA!


**klik gmbar utk lebih jelas**

Hai Semua

sape nak hadiah?cepat angkat tangan..... ingin tampil menawan? jom sertai peraduan 'MAKE UP PERTAMAKU', hanya tuliskan pengalaman make up pertama anda dan emailkannya!!peraduan ini dibawakan oleh Ayra Beauty Touch.hadiah menarik bernilai RM1300 untuk dimenangi..

Ayra Beauty Touch ialah Make Up Artis utama untuk Ayra Qreatif Idea Wedding Gallery yang berpengalaman lebih kurang 3 tahun di dalam bidang persolekan pengantin pelbagai bangsa, dinner, photoshot & model. Ayra Beauty Touch dimiliki dan dijalankan sepenuhnya oleh Make Up Artis Suzana Fazlin (ye! saya lah tuh! )hehhehe.Peralatan yang digunakan ialah MAC, Estee Lauder, Kryolan dan lain-lain lagi. Juga berpengalaman sebagai Instructor/Mentor kelas Make up untuk mereka yang berminat di kawasan Selangor, KL & Johor. sebanyak 10 sesi kelas telah di adakan di beberapa tempat dan kawasan & sambutan amat menggalakkan.

untuk melihat hasil kerja sila lawati ke blog: http://ayrabeautytouch.blogspot.com/

Jom sertai Peraduan 'MAKE UP PERTAMAKU' dan menangi hadiah utama bernilai RM700 berupa:
1 sesi Makeover & Make up Profesional &
1 sesi photography selepas sesi Make over
1 CD Burn

2 Hadiah saguhati bernilai RM600 yang berupa:
1 sesi Makeover & Make up Profesional dari Ayra Beauty Touch untuk setiap satu pemenang


** (Pemenang bole memilih sesi Make ovEr & Make up untuk pelbagai majlis - dinner, wedding, photoshot & lain-lain)


peraduan terbuka kepada semua - bakal pengantin, bakal ibu, dan semua wanita yang ingin tampil menawan. macam mane nak joint?senang je..ikut langkah mudah dibawah:

1. pergi ke facebook Ayra Beauty Touch & klik like: http://www.facebook.com/pages/Ayra-Beauty-Touch-MUA-Suzana-Fazlin/128977263836247-(nama facebook anda sbg bukti)

2. joint sebagai follower di blog: http://ayrabeautytouch.blogspot.com/(link/id anda sbg bukti)

3. link kan blog Ayra Beauty Touch di blog anda/kalau takde blog share link Ayra Beauty Touch di facebook anda - jgn lupe tunjukkan kepada kami ye!

4. hantarkan email bertajuk 'PERADUAN MAKE UP PERTAMAKU' dan tuliskan pengalaman make up pertama yang anda mula pakai. mgkin semasa tadika, sekolah rendah,sekolah menengah atau selepas bekerja. Emailkan di: zz_lionlove@yahoo.com.my, bersama maklumat berikut:

nama:
no tel:
alamat:
email:
alamat blog:
nama di facebook:

5. copy entry ini & paste kan ke dalam blog anda sebagai entry(link blog anda sbg bukti)/ copy entry ini & paste kan ke dalam fb anda ke dalam facebook anda(link facebook anda sbg bukti)


6. pastikan anda telah mengikuti langkah 1-5 sepenuhnya. pemenang akan dipilih melalui pengalaman yang paling menarik.

Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Mac 2012 jam 12 malam.

Pemenang akan diumumkan pada 10 April 2012. Hadiah perlu ditebus/redeem sebelum 31 Disember 2012.

senang je kan? jom sertai peraduan ini!

Friday, February 24, 2012

Update Gambar Pertunangan Wahida









Hubungi:
Suzana
mobile. 017. 2432397
email. zz_lionlove@yahoo.com.my

Tuesday, January 31, 2012

Idea Simple Deco untuk kerusi Pengantin



sweet kan?

bole jadi idea utk bride to be :)


love,
Ayra Qreatif Idea Wedding Gallery
017-2432397/019-2401157

Unique Decoration




nantikan dari kami :)

love,
Ayra Qreatif Idea Wedding Gallery
017-2432397/019-2401157

Monday, January 9, 2012

PENGUMUMAN PENTING! KAMI TELAH RE-BRANDING

salam semua :)

ape kabar?

I nak buat official announcement! ZANA QREATIF IDEA WEDDING GALLERY telah re-branding kepada AYRA QREATIF IDEA WEDDING GALLERY .

Begitu juga dengan Zana Make up Artist telah bertukar menjadi
AYRA BEAUTY TOUCH :http://ayrabeautytouch.blogspot.com/

Diharap re-branding ini akan memberi tuah kepada kami.insyallah.amin

email dan no tel masih sama ye :)

suzana:017-2432397
shah: 019-2401157